Ågren Wikström omvald som ordförande

Publicerad: 

På tisdagkvällen omvaldes tidigare riksdagsledamoten Åsa Ågren Wikström som ordförande för länets största moderata partiförening – Umeå Centrala M-förening.

Åsa Ågren Wikström har tidigare bl.a. varit vice länsordförande för Moderaterna i Norrbotten och vice ordförande för Moderatkvinnorna i Sverige. I dagsläget har hon uppdrag bl.a. på EU-nivå för Regionkommittén.

Ett enigt årsmöte gick på valberedningens förslag i alla dess delar. MUF:s distriktsordförande Elin Jonsson fortsätter som vice ordförande i partiföreningen.

– Jag är mycket glad och djupt tacksam för förtroendet! Politik är ett lagspel, och jag är stolt över att leda en stark och engagerad förening som drar åt samma håll. Vi har också haft en mycket positiv medlemsutveckling under det senaste året. Nu kavlar vi upp ärmarna och tar nya tag inför valet 2018. Vi är taggade och ivriga att fortsätta kämpa för moderat politik och arbetslinje på alla nivåer, säger Ågren Wikström i en kommentar.

Årsmötet gästades även av Umeå kommuns nye näringslivschef Peter Juneblad, som informerade om arbetet med att utveckla och förbättra företagsklimatet i Umeå.

 

Anna-Karin Nilsson

Mest lästa