Moderaterna återstartar föreningen i Sorsele

Efter några år utan lokal Moderatförening i Sorsele startades förra veckan föreningen upp igen med sikte på valseger 2026. Till ordförande valdes Magnus Norlund som också sitter i kommunfullmäktige och kommunstyrelsen för Moderaterna.

Publicerad: 

– Vi i Moderaterna vill prioritera lokalsamhällets utveckling, arbeta för en hållbar ekonomi och skapa fler arbetstillfällen, säger Magnus Norlund (M).

Efter nystarten och med nya människor i styrelsen är Moderaterna redo att återta en aktiv roll i Sorsele kommun. Moderaterna strävar efter att förbättra Sorseles tillväxt och utveckling. Genom att främja samarbete och ansvarsfull användning av kommunens resurser, kommer Moderaterna att arbeta aktivt med långsiktiga lösningar för Sorseles utmaningar.

– Sorsele har stora möjligheter till utveckling, men det kräver en realistisk strategi och engagemang från alla inblandade. Vi är här för att bidra till en stabil ekonomi, hållbar förvaltning och som stöd till de som skapar arbetstillfällen för våra medborgare. Moderaterna ser fram emot att driva en politik för alla Sorseles invånare. Om du vill vara med i vårt arbete är du mycket välkommen att höra av dig med dina tankar och idéer, säger Magnus Norlund (M).

Charlotta Jansson Enquist

Mest lästa