Åsa Ågren Wikström omvald ordförande för länets största M-förening

2019-02-12 9:26

Nyheter

På måndagkvällen omvaldes regionpolitikern Åsa Ågren Wikström som ordförande för länets största moderata partiförening – Umeå Centrala M-förening. Hon är nu inne på sitt fjärde år som ordförande för föreningen.

Åsa Ågren Wikström är sedan valet 2018 vice gruppledare för Moderaterna i Region Västerbotten, och vice ordförande för den Regionala utvecklingsnämnden. Hon har sedan några år tillbaka även uppdrag för Moderaterna på EU-nivå.

Ett enigt årsmöte gick på valberedningens förslag i alla dess delar. Till ny viceordförande i föreningen valdes Joline Göttfert, som även har uppdrag i Moderata Studenter och MUF.

– Jag är mycket glad och tacksam för förnyat förtroende! Politik är ett lagspel, och jag är stolt över att leda en stark och engagerad förening där alla drar åt samma håll. Vi är sedan tidigare den största moderata föreningen i Västerbotten, och vi ska fortsätta jobba för att vara aktiva och nå ännu fler medlemmar. Föreningen kommer under det kommande året att fokusera ytterligare på att utveckla närvaron i sociala medier i vårt opinionsarbete, säger Ågren Wikström i en kommentar.

 

Text: Anton Bergström